Διεύθυνση : Μακριωνίτη 1, Ηράκλειο Αττικής,
Αθήνα 14121
Τηλέφωνο : 2102831291
Email : info@infocube.gr

Φιλοξενία Magento - Magento Hosting

Φιλοξενία Magento moreforless.gr

Ένα νέο eshop ήλθε στην infocube για τις ανάγκες φιλοξενίας του. Το moreforless.gr, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη ρουχισμού, υπόδησης και αξεσουάρ και εξαιρετικά μεγάλη επισκεψημότητα φιλοξενείται πλέον σε servers της InfoCube..

Google Partner Certification

InfoCube is a Google Adwords Certified Partner

Η infocube είναι πλεόν πιστοποιημένη από την Google για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στην συντήρηση και διαχείριση διαφημίσεων Google Adwords. Έτσι έχετε ακόμα έναν επιπλέον λόγο να εμπιστευθείτε την infocube για την προώθηση και συντήρηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. 

Συνεχώς επενδύουμε στην ενημέρωσή μας και εξέλιξη των εργαλείων που χρησιμοποιούμε έτσι ώστε εσείς, οι συνεργάτες μας, να μπορείτε να μεγιστοποιήσετε το όφελος από το διαφημιστικό budget σας.

PartnerBadge 151030

Είπαν για εμάς - gaki.gr

Η InfoCube ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και απεικόνισε ξεκάθαρα τις αξίες μας από την αρχή. Ενσωματώνοντας τα στοιχεία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς επίσης και τη γενική επαγγελματική και μινιμαλιστική αισθητική της ετικέτας, στο πρώτο μας ηλεκτρονικό κατάστημα.

New Project: bikers-world.gr

Ένα ακόμα project κατασκευής eshop ολοκληρώθηκε από την infocube. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση του καλού σε καλύτερο.

Στην καινούρια μορφή το, γνωστό πλέον, Bikers-World χωρίστηκε σε 2 τμήματα. Έτσι λοιπόν το www.bikers-world.gr φιλοξενεί όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεται ένας αναβάτης και το www.bwparts.gr φιλοξενεί τα κυριότερα ανταλλακτικά για όλες σχεδόν τις μάρκες μοτοσυκλετών. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι και τα δυο eshop λειτουργούν με κοινή βάση και κοινό διαχειριστικό, χρησιμοποιώντας την δυνατότητα για multiple frontends του Magento. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομήσουμε χρόνο στην διαχείριση των εργασιών ενός eshop, οικονομία στο κόστος φιλοξενίας τους και πολλά ακόμα oφέλη.