Διεύθυνση : Μακριωνίτη 1, Ηράκλειο Αττικής,
Αθήνα 14121
Τηλέφωνο : 2102831291
Email : info@infocube.gr

New Project: kavas.com

Ένα νεο project της infocube είναι στον αέρα. Το νέο website της Kavas Yachting. Η υλοποίηση αφορά μετατροπή του σχεδίου σε PSD, που δώθηκε από την εταιρία, σε Joomla Template. Η υλοποίηση έγινε σύμφωνα με τα σύγχρονα standards HTML 5, CSS3 και JQuery καθώς επίσης και Responsive σχεδιασμού για συμβατότητα με mobile συσκευές (Tablets, Smartphones). Επίσης η ιστοσελίδα ολοκληρώνει επιτυχώς το validation από το w3 validator, με αποτέλεσμα την καλύτερη κατάταξη στη Google.

Ακόμα έχουν υλοποιηθεί φόρμες όπου μέσω web services ενημερώνουν αυτόματα υπηρεσίες όπως MailChimp, ConstantContact καθώς και Kayako HelpDesk.

Για την ευκολία στην χρήση έχει αποκλειστεί η χρήση Captcha και οι antispam μηχανισμοί υλοποιούνται μέσω της υπηρεσίας Akismet. Επίσης έχει χρησιμοποιηθεί τεχνολογία Full Page Cache για την γρήγορη απόκριση στους επισκέπτες.

Ως αποτέλεσμα έχουμε βελτίωση των ποσοστών μετατροπής της ιστοσελίδας και την αύξηση της επισκεψημότητας, παρόλο το σύντομο χρονικό διάστημα που λειτουργεί η αναβαθμισμένη ιστοσελίδα. 

Επισκευθείτε την ιστοσελίδα

Δείτε άλλα Projects της Infocube

Kavas Yachting Responsive