Διεύθυνση : Μακριωνίτη 1, Ηράκλειο Αττικής,
Αθήνα 14121
Τηλέφωνο : 2102831291
Email : info@infocube.gr

New Project: bikers-world.gr

Ένα ακόμα project κατασκευής eshop ολοκληρώθηκε από την infocube. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση του καλού σε καλύτερο.

Στην καινούρια μορφή το, γνωστό πλέον, Bikers-World χωρίστηκε σε 2 τμήματα. Έτσι λοιπόν το www.bikers-world.gr φιλοξενεί όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεται ένας αναβάτης και το www.bwparts.gr φιλοξενεί τα κυριότερα ανταλλακτικά για όλες σχεδόν τις μάρκες μοτοσυκλετών. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι και τα δυο eshop λειτουργούν με κοινή βάση και κοινό διαχειριστικό, χρησιμοποιώντας την δυνατότητα για multiple frontends του Magento. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομήσουμε χρόνο στην διαχείριση των εργασιών ενός eshop, οικονομία στο κόστος φιλοξενίας τους και πολλά ακόμα oφέλη.

Δημιουργήθηκε εφαρμογή συμβατότητας ανταλλακτικών όπου μπορεί ο επισκέπτης επιλέγοντας τη δική του μοτοσυκλέτα να αγοράσει αξεσουάρ και ανταλλακτικά που του ταιριάζουν, με εξαιρετική ευκολία.

Φυσικά έχει προβλεφθεί η σημβατότητα με συσκευές tablets και smartphones μέσω του responsive σχεδιασμού. Σε δεύτερο χρόνο θα προχωρήσουμε και σε μια πιο εκτενή παρουσίαση των τεχνολογιών που έχουν χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη των δυνατοτήτων αυτών καθως και η χρήση τεχνολογιών cache.

Δείτε λοιπόν το νέο μας project και περιμένουμε τα σχόλιά σας.

responsive-bikers

Επισκευθείτε το www.bikers-world.gr ή το www.bwparts.gr