Διεύθυνση : Μακριωνίτη 1, Ηράκλειο Αττικής,
Αθήνα 14121
Τηλέφωνο : 2102831291
Email : info@infocube.gr

Είπαν για εμάς - gaki.gr

Η InfoCube ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και απεικόνισε ξεκάθαρα τις αξίες μας από την αρχή. Ενσωματώνοντας τα στοιχεία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς επίσης και τη γενική επαγγελματική και μινιμαλιστική αισθητική της ετικέτας, στο πρώτο μας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ο στόχος μας ψάχνοντας έναν συνεργάτη για την στρατηγική των ψηφιακών μας υπηρεσιών ήταν να δημιουργήσουμε μια συνοχή στην εμπειρία αγοράς είτε από το κατάστημα μας είτε και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, για τους πελάτες μας. Η ομάδα μας ερεύνησε και πήρε συνέντευξη από υποψήφιους συνεργάτες για την υλοποίηση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος τόσο τοπικά όσο και διεθνώς, πεισμένη ότι θα ήταν ένας στόχος πρόκληση να επιτευχθεί η προσοχή στη λεπτομέρεια αναπτύσσοντας το online κατάστημα μας με τέτοιο τρόπο ώστε να απεικονίζει πίστα τα προϊόντα και τις υπηρεσία μας. Μοιραζόμαστε ένα σύνολο αξιών με τους πελάτες μας που έπρεπε να φανούν εμφατικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας όπως είναι καθημερινά στο κατάστημά μας στο νομικό και τραπεζικό κέντρο της πόλης μας.

Η InfoCube, μια ελληνική εταιρεία ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και απεικόνισε σαφώς τις αξίες μας από την αρχή. Ενσωματώνοντας στοιχεία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς επίσης και το γενική επαγγελματική και μινιμαλιστική αισθητική της ετικέτας, στο πρώτο μας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η Gaki.gr περιλαμβάνει μερικά απίστευτα χαρακτηριστικά της ετικέτας, καθώς και ένα αρχείο συλλογών και lookbooks, συχνά αναδεικνύονται περεταίρω τα προϊόντα και οι συνεργάτες μας στην παραγωγή υφασμάτων που μοιράζονται με μας την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και την εξειδίκευση. Το κυριότερο μέρος της σελίδας είναι το ίδιο το ηλεκτρονικό κατάστημα, μια δυναμική και καινοτόμος πλήρως κλιμακωτή HTML5 σελίδα που επιδεικνύει όλες τις συλλογές μας με έναν κομψό, συναρπαστικό και όμως προσιτό τρόπο.