Διεύθυνση : Μακριωνίτη 1, Ηράκλειο Αττικής,
Αθήνα 14121
Τηλέφωνο : 2102831291
Email : info@infocube.gr

StefaniaFrangista Magento

    • Magento Ηλεκτρονικό Κατάστημα
  • 2056

Το ηλεκτρονικό κατάστημα StefaniaFrangista ήρθε στην infocube αρχική για να λύσει προβλήματα φιλοξενίας. Η εν λόγω εταιρία λόγω παρουσίας σε τηλεοπτικές διαφημίσεις αντιμετώπιζε προβλήματα εξυπηρέτησης των χρηστών. H infocube ανέλαβε την φιλοξενία του ηλεκτρονικού καταστήματος με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Στη συνέχεια προχωρήσαμε σε εικαστικές αλλαγές και conversion optimizations και αλλαγή του τρόπου παρουσίασης των 2 Brands της εταιρίας StefaniaFrangista και PinkSands. Το αποτέλσμα ήταν μια εξαιρετική αναβάθμιση στο θέμα του usability.

Το επόμενο βήμα ήταν η ανάπτυξη custom εφαρμογής για την εξυπηρέτηση των προϊόντων bikini λόγω της ιδιατερότητας επιλογής διαφορετικού μεγέθους για τα δυο τμήματα του προϊόντος. Η εφαρμογή αυτή βελτίωσε κατα πολύ την σωστή διαχείριση των αποθεμάτων και την καλήτερη εξυπηρέτηση των πελατών

Στη συνέχεια για την εξυπηρέτηση του αυξανόμενου όγκου παραγγελιών η infocube προχώρησε στη διασύνδεση του ηλεκτρονικού καταστήματος με την εμπορική εφαρμογή Galaxy της Singular με χρήση WebService, καθώς επίσης και την εγκατάσταση εφαρμογής για την δημιουργία picking list και την αυτοματοποίηση των αποστολών με χρήση των web services της ACS Courier.

Πληροφορίες

  • Έργο: Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος
  • Τεχνολογίες: Redis Cache, Multi Front ends, APC Cache
  • Κατηγορία:
  • Πλατφόρμα: Magento CE