phone-icon 0030 2102831291 - email Client Login

Διεύθυνση : Μακριωνίτη 1, Ηράκλειο Αττικής,
Αθήνα 14121
Τηλέφωνο : 2102831291
Email : info@infocube.gr

Magento Ecommerce Development

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής και συντήρησης eshop κορυφαίων προδιαγραφών με την πλατφόρμα Magento.

Για εμάς κάθε κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος είναι διαφορετική αφού εξαρτάται από μύριους παράγοντες όπως ανάλογα με την αγορά που εισέρχεται, το είδος και τις ιδιαιτερότητες των προϊόντων που φιλοξενεί και το κομμάτι της αγοράς που στοχεύει. Συνεπώς εμείς στην infocube δεν προσφέρουμε έτοιμες λύσεις στην κατασκευή eshop αλλά προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις δικές σας ανάγκες.

magento infocube

Για αυτούς τους λόγους έχουμε επιλέξει την πλατφόρμα Magento για την κατασκευή eshop των πελατών μας. Η εξειδίκευση στο Magento, μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε εις βάθος τις δυνατότητες της πλατφόρμας στην κατασκευή eshop, αλλά και την βελτιστοποίησή της σε επίπεδο ταχύτητας, SEO και χρηστικότητας προς τον επισκέπτη.

Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το Project που θα αναθέσετε στην infocube θα υλοποιηθεί με προσοχή στη λεπτομέρεια και χωρίς ψεγάδια.

Η επιλογή αυτή επιβραβεύεται καθημερινά μέσω της συνεχόμενης ανοδικής πορείας των eshops που έχουμε κατασκευάσει. Αυτό οφείλεται στην καθ’όλα βέλτιστη παραμετροποίηση της πλατφόρμας Magento αλλά και των servers στους οποίους φιλοξενούμε τα ηλεκτρονικά καταστήματα, χρησιμοποιώντας τελευταίες τεχνολογίες όπως : Nginx, PHP-cgi, APC Cache, Varnish Cache, External Full Page Caching και MySQL optimization.

Πάνω από όλα μας ενδιαφέρουν οι συνεργασίες και όχι οι έτοιμες λύσεις προϊόντων ραφιού! Για αυτό είμαστε δίπλα σας σε όλα τα στάδια κατασκευής του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά των eshops που κατασκευάζουμε

filters

Εξελιγμένα φίλτρα πλοήγησης

Τα φίλτρα πλοήγησης είναι μια από τις σημαντικότερες δυνατότητες που εισήγαγε το Magento στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Εμείς μπορούμε να τα εξελίξουμε με ενσωμάτωση τεχνολογίας Ajax αλλά και με οπτικοποίηση των επιλογών, (όπως χρώμα, λογότυπο κατασκευαστή).

Η σημασία των φίλτρων σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι εξαιρετικά σημαντική αφού μπορούμε να διευκολύνουμε τους επισκέπτες, έτσι ώστε εύκολα να βρούν το προϊόν που επιθυμούν.

Ακριβέστατα στατιστικά με χρήση custom εφαρμογών analytics, επιπλέον των «Google Analytics» για εσάς που θέλετε ακριβέστερα στατιστικά.

Η ενσωμάτωση εφαρμογής analytics Piwik επιπλέον αυτών της Google, μας δίνει μεγαλύτερη ευελιξία στα στατιστικά δεδομένα που λαμβάνουμε και μεγαλύτερες δυνατότητες μελέτης των επισκεπτών και επισκέψεων.

Με την επιπλέον δυνατότητα ενσωμάτωσης της εφαρμογής στο σύστημα διαχείρισης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, μπορείτε με ένα κλικ να δείτε εντός αυτού να παρακολουθήσετε στατιστικά σε πραγματικό χρόνο.

Ακόμα με τις εφαρμογές Android και iPhone μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα στατιστικά δεδομένα σας από οπουδήποτε.

Έτσι κατά τη διάρκεια λειτουργίας του ηλεκτρονικού σας καταστήματος μπορείτε να μελετήσετε την συμπεριφορά των χρηστών με αποτέλεσμα την αύξηση του ποσοστού μετατροπών.

filters
filters

Εξελιγμένη σημασιολογική αναζήτηση με χρήση αλγορίθμου Apache Solr Search.

Με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας Apache Solr Search, μπορείτε να προσφέρετε στους επισκέπτες του eshop σας αποτελέσματα αναζήτησης με προβολή των αποτελεσμάτων ακαριαία σε μορφή autocomplete.

Επίσης οι δυνατότητες ορισμού συνώνυμων λέξεων αλλά και προτάσεις αναζήτησης του τύπου «Μήπως εννοούσατε ?» θα μπορέσουν να προσφέρουν εξαιρετικά φιλική συμπεριφορά προς τους επισκέπτες σας.

 

Δυνατότητες ανάπτυξης custom εφαρμογών προβολής

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα για την κατασκευή ενός eshop είναι η καλύτερη δυνατή παρουσίαση και απεικόνηση των προϊόντων σας.

Με εμπειρία σε πολλαπλές κατηγορίες προϊόντων, μπορούμε να προτείνουμε και να σχεδιάσουμε την σελίδα που θα αναδείξει τα δικά σας προϊόντα.

filters
filters

Φιλοξενία eshop με χρήση τελευταίας τεχνολογίας.

Η πολυετής εμπειρία μας στη διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων μπορεί να εγγυηθεί ότι η φιλοξενία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος είναι σε καλά χέρια.

Μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι το eshop σας θα τρέχει με εκπληκτικές ταχύτητες και συνγχρόνως θα είναι προστατευμένο από διαδικτυακές απειλές ή και από διαχειριστικά λάθη με συχνά αντίγραφα ασφαλείας.

Οι τεχνολογίες Apache, Fast-CGI, Vasnish, APC Cache, Redis, Memcache και IPtables σιγουρα δεν σημαίνουν τίποτα για εσάς, όμως για εμάς είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για την γρηγορότερη απόκριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

 

Εύκολη και γρήγορη εισαγωγή και ενημέρωση προϊόντων με Excel – CSV αρχεία

Η εισαγωγή προϊόντων σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι από τις πιο χρονοβόρες εργασίες για τον επιχειρηματία. Για αυτό έχουμε αναπτύξει μεθόδους εισαγωγής και ενημέρωσης προϊόντων μέσω αρχείων excel έτσι ώστε να μειώσετε το χρόνο που απαιτείται και να επικεντρωθείτε στην εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Επίσης υπάρχουν δυνατότητες συγχρονισμού του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με την εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης που χρησιμοποιείτε σε συνεργασία με τους μηχανικους της δικής σας εφαρμογής μέσω των web services που υποστηρίζονται από την πλατφόρμα Magento.

filters
filters

Ενσωμάτωση Κοινωνικών δικτύων – Διαδραστικότητα επισκεπτών – Αύξηση μετατροπών

Οι δυνατότητες μεγιστοποίησης του ποσοστού μετατροπών στα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζει η infocube είναι πρακτικά απεριόριστες. Προτάσεις αγορών, προγράμματα επιβράβευσης πελατών βάσει ενεργειών που πραγματοποιούν, σχολιασμός και κριτικές προϊόντων, είναι μερικές από τις διαθέσιμες εφαρμογές.

Ανάλογα με το προϊόν και το ύφος της επιχείρισής σας μπορούμε να προτείνουμε τρόπους με τους οποίους αυξάνουμε το ποσοστό μετατροπών αλλά και το μέσο ύψος παραγγελίας. Παράγοντες σημαντικοί για την επιτυχία του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Πολλαπλά ηλεκτρονικά καταστήματα σε μια βάση δεδομένων

Για της επιχειρίσεις που η ενασχόλησή τους δεν περιορίζεται σε μια εμπορική κατηγορία, η infocube μέσω της εμπειρίας της στην πλατφόρμα magento, μπορεί να δημιουργήσει πολλαπλά websites βασιζόμενα σε μια κοινή βάση δεδομένων.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, όπως ο διαμοιρασμός των λογαριασμών πελατών, χαμηλότερο συγκριτικό κόστος υλοποίησης, λιγότερος χρόνος συντήρησης και παραγγελιοληψίας. Παραδείγματα τέτοιων εφαρμογών είναι τα :

www.timecentershop.gr και www.timecenteroutlet.com
www.bikers-world.gr και www.bwparts.gr

filters