Διεύθυνση : Μακριωνίτη 1, Ηράκλειο Αττικής,
Αθήνα 14121
Τηλέφωνο : 2102831291
Email : info@infocube.gr

Φιλοξενία - Magento - VPS Hosting

terminal iconΌλοι γνωρίζουμε οτι η ταχύτητα και η σταθερότητα σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας.

H google λαμβάνει σοβαρά υπ' όψιν την ταχύτητα απόκρισης για την κατάταξη των αποτελεσμάτων και τον αριθμό των σελίδων που θα προσπελάσει. Επίσης έρευνες έχουν δείξει ότι οι επισκέπτες "εμπιστεύονται" ένα γρήγορο κατάστημα και δεν διστάζουν να εγκαταλείψουν το "καλάθι" τους όταν αυτό καθυστερεί. 

Για τους παραπάνω λόγους η infocube έχει αναπτύξει πακέτα φιλοξενίας eshop σε Magento, παραμετροποιημένα για την βέλτιστη απόκριση της πλατφόρμας στους επισκέπτες αλλά και στη διαχείριση. Με χρήση των τελευταίων τεχνολογιών όπως APC Cache, Memcache και Varnish Accelerator καθώς και βέλτιστη ρύθμιση της βάσης MySQL, Apache HTTP Server και PHP  ένα Magento eshop μπορεί να πετύχει υψηλές ταχύτητες φόρτωσης με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Είτε ξεκινάτε ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα σε Magento, είτε μεταφέρεται ένα υπάρχον, τα πακέτα Magento VPS της infocube και η εμπειρία μας από το 2005, σας υπόσχονται το πιο γρήγορο, ασφαλές και σταθερό περιβάλλον φιλοξενίας.

cpuload

Επιπλέον οι δυνατότητες προσθαφαίρεσης πόρων (Μνήμη RAM, CPU), κάνουν τα πακέτα αυτά εκπληκτικά ευέλικτα. Προσφερόμενα με υπηρεσίες Fully Managed, καθημερινά onsite και εβδομαδιαία offsite backups καθώς και 24x7 proactive monitoring, θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη για την απροβλημάτιστη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματός σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε μαζί αυτό που ακριβώς χρειάζεστε.

centoslogo cpanel-logo Virtualmin-Logo-300 varnish weblogo