Διεύθυνση : Μακριωνίτη 1, Ηράκλειο Αττικής,
Αθήνα 14121
Τηλέφωνο : 2102831291
Email : info@infocube.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον, η επαγγελματική αλλά και συνεπής παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών στο διαδίκτυο αποτελεί βασικό παράγοντα στην προσπάθεια των επιχειρήσεων αφενός να ισχυροποιήσουν τη θέση τους και αφετέρου να αυξήσουν το μερίδιο αγοράς τους.

Στην InfoCube γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να βοηθήσει στην αύξηση πωλήσεων των προϊόντων ή υπηρεσιών σας.

Η αρχιτεκτονική δομή της πληροφορίας, η σχεδίαση του design και του ύφους των κειμένων της ιστοσελίδας, είναι ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία στην επίτευξη των στόχων μιας ιστοσελίδας. Πολλές επιχειρήσεις αγνοούν αυτές τις παραμέτρους στην εταιρική τους ιστοσελίδα, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Το περιεχόμενο και τα κείμενα που το εξυπηρετούν, σχεδιασμένα σωστά έχουν τη δύναμη να καθοδηγήσουν τον επισκέπτη στην επιθυμητή ενέργεια (πχ στην αγορά κάποιου προϊόντος).

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας λοιπόν ισοδυναμεί με την είσοδο της επιχείρησής σας στο χώρο του διαδικτύου, όπου μπορούμε πλέον εκεί να αναπτύξουμε νέες μεθόδους marketing και πώλησης προϊόντων. Με αυτές τις μεθόδους θα καταφέρετε να οδηγήσετε την επιχείρησή σας και πάλι σε άνοδο πωλήσεων και τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που συναντώνται καθημερινά στην Ελληνική αγορά.

Το κόστος κατασκευής μιας ιστοσελίδας εξαρτάτει από πολλούς παράγοντες και διαμορφώνεται ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την δική σας εξατομικευμένη λύση.

Επιμέρους Υπηρεσίες:

Web Development

Έχουμε τη δυνατότητα ανάπτυξης custom εφαρμογών χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες όσον αφορά τις γλώσσες προγραμματισμού. PHP, Java, Jquery, Bootstrap είναι μερικές από τις γλώσσες προγραμματισμού ή τεχνικές που χρησιμοποιούμε.

Web Design

Οι δυνατότητες στον τομέα του design είναι ανεξάντλητες. Στις συναντήσεις μας θα καθορίσουμε το ύφος, τα χρώματα και την υλοποίηση των δικών σας ιδεών.

SEO

Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας σειρά έχει η προσέλκυση επισκεψιμότητας. Χρησιμοποιώντας τεχνικές βελτιστοποίησης της παρουσίας στις μηχανές αναζήτησης (SEO) μπορούμε να αυξήσουμε τα εισερχόμενα leads μέσω του internet. Η παρουσία της επιχείρησης στην πρώτη σελίδα και συγκεκριμένα στις πρώτες τρεις θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης αποφέρει περισσότερο από εντυπωσιακά αποτελέσματε

Διαφημιση - Διαφημιστικές Καμπάνιες

Η διαφήμιση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προώθησης μιας επιχείρισης. Η ύπαρξη μιας ιστοσελίδας, μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε νέους τρόπους διαφήμισης πολύ οικονομικότερους και με μεγαλύτερη απόδοση.

Βελτιστοποίηση Μετατροπών - Conversion Optimization

Η βελτιστοποίηση των μετατροπών αφορά την μελέτη της συμπεριφοράς των επισκεπτών έτσι ώστε να βελτιώσουμε την πλοήγησή τους μέσα στην ιστοσελίδα αλλά και την "μετατροπή" τους σε πελάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας