Διεύθυνση : Μακριωνίτη 1, Ηράκλειο Αττικής,
Αθήνα 14121
Τηλέφωνο : 2102831291
Email : info@infocube.gr

Διαφήμιση Google Adwords - Facebook

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της δημιουργίας μιας ιστοσελίδας είναι η πρόσβαση στην online διαφήμιση. Σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς τρόπους διαφήμισης, η online διαφήμιση είναι σαφώς πιο οικονομική. Η προσέλκυση επισκεψιμότητας καθώς και το brand awareness το οποίο μπορούμε να πετύχουμε είναι εξαιρετικά σημαντικά μεγέθη.

Όπως είναι γνωστό, η σημαντικότερη πληροφορία σχετικά με τις τεχνικές marketing που χρησιμοποιεί κάθε επιχείριση είναι η συλογή στατιστικών στοιχείων και η μέτρηση της απόδοσης της κάθε προωθητικής ενέργειας. Με την online διαφήμιση λαμβάνουμε λεπτομερή στατιστικά για κάθε προωθητική ενέργεια. Στη συνέχεια μπορούμε με την ανάλυση αυτών να προχωρήσουμε σε διάφορες βελτιώσεις όπως, η προβαλόμενη διαφήμιση ή την σελίδα εισόδου των επισκεπτών. 

Στην infocube αναλαμβάνουμε την δημιουργία και παρακολούθηση διαφημιστικής καμπάνιας στις δημοφιλέστερες εταιρίες παροχής διαφημιστικού χώρου, όπως Google Adwords, Facebook Ads και Bind Ads. Επίσης σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα Ελληνικά Portals μπορούμε να προβάλουμε τις διαφημίσεις σας σε ιστοσελίδες με αρκετά εκατομύρια επισκεπτών.

Επίσης η InfoCube ως πιστοποιημένος συνεργάτης της Google στο Adwords σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

PartnerBadge 151030

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

adwords-statsgoogle-adwordsfacebook-ads-logobing-ads-370x229

Επικοινωνήστε μαζί μας