Φιλοξενία Magento - VPS - Dedicated Servers

Χρόνος ανάγνωσης : 3 λεπτά

VPS and Dedicated hosting for your eshop

Ειδικά παραμετροποιημένα μηχανήματα φιλοξενούν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Κύριο μέλημα είναι η ταχύτατη φόρτωση και σταθερή λειτουργία. Οι δυνατότητες φιλοξενίας ξεκινούν από μικρά ηλεκτρονικά καταστήματα έως αυτά με εκατοντάδες ταυτόχρονους επισκέπτες.

Ταχύτητα

Ανάλογα με τις ανάγκες σας θα σας προτείνουμε το ανάλογο εξοπλισμό για την ταχύτατη φόρτωση του eshop σας.

Σταθερότητα

Λόγω της εξειδικευμένης παραμετροποίησης είστε σίγουροι ότι το eshop σας θα λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Υποστήριξη

Φυσικά η πιθανότητα προβλήματος υπάρχει πάντα αλλά η ομάδα είναι εδώ για να επέμβει με άμεσες λύσεις. Δεν είναι εύκολο να πετύχεις 99.99% uptime σε βάθος 5ετίας.

background
Image

Scalability

Οι σύγχρονες τεχνικές marketing έχουν αποτέλεσμα. Όσο περισσότεροι οι επισκέπτες τόσο σημαντικότερη η ταχύτητα φόρτωσης ώστε η επένδυσή σας να αποδίδει τα μέγιστα.


Όλοι μας οι servers παρακολουθούνται από το σύστημα Nagios για την σωστή λειτουργία τους ανα πάσα στιγμή.

Όλοι γνωρίζουμε οτι η ταχύτητα και η σταθερότητα σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας.

H google λαμβάνει σοβαρά υπ' όψιν την ταχύτητα απόκρισης για την κατάταξη των αποτελεσμάτων και τον αριθμό των σελίδων που θα προσπελάσει. Επίσης έρευνες έχουν δείξει ότι οι επισκέπτες "εμπιστεύονται" ένα γρήγορο κατάστημα και δεν διστάζουν να εγκαταλείψουν το "καλάθι" τους όταν αυτό καθυστερεί.

Για τους παραπάνω λόγους η infocube έχει αναπτύξει πακέτα φιλοξενίας eshop σε Magento, παραμετροποιημένα για την βέλτιστη απόκριση της πλατφόρμας στους επισκέπτες αλλά και στη διαχείριση. Με χρήση των τελευταίων τεχνολογιών όπως APC Cache, Memcache και Varnish Accelerator καθώς και βέλτιστη ρύθμιση της βάσης MySQL, Apache HTTP Server και PHP ένα Magento eshop μπορεί να πετύχει υψηλές ταχύτητες φόρτωσης με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Είτε ξεκινάτε ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα σε Magento, είτε μεταφέρεται ένα υπάρχον, τα πακέτα Magento VPS της infocube και η εμπειρία μας από το 2005, σας υπόσχονται το πιο γρήγορο, ασφαλές και σταθερό περιβάλλον φιλοξενίας.

Επιπλέον οι δυνατότητες προσθαφαίρεσης πόρων (Μνήμη RAM, CPU), κάνουν τα πακέτα αυτά εκπληκτικά ευέλικτα. Προσφερόμενα με υπηρεσίες Fully Managed, καθημερινά onsite και εβδομαδιαία offsite backups καθώς και 24x7 proactive monitoring, θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη για την απροβλημάτιστη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματός σας.

Αναβαθμίστε την ιστοσελίδα σας σε ταχύτητα και σταθερότητα

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Καθημερινά backups σε απομακρυσμένη τοποθεσία για disaster recovery.

Χωρίς ελάχιστο χρόνο παραμονής ή συμβόλαιο. Πληρωμή σε μηνιαίο επίπεδο.

Σύστημα helpdesk για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας.