Theocharakis B2B
Projects

Διαχρονικά στην γυναικεία μόδα πάνω από 4 δεκαετίες

  • Εταιρία: Passager AE
  • Έτος Υλοποίησης:  2023
  • Κατηγορία:  B2C Ecommerce
  • Πλατφόρμα:  Keyvos

Σχετικά με την εταιρεία

 

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 1977 από τους Κωνσταντίνο και Νικόλαο Χαλίμο στην Αθήνα. Η Passager αποτελεί πρωτοπόρο στη γυναικεία μόδα για πάνω από τέσσερις δεκαετίες. Η μάρκα μας είναι συνώνυμη με εξαιρετικό σχεδιασμό και τεχνική κατασκευή στα γυναικεία ενδύματα. Στην Passager, συνδυάζουμε την πλούσια εμπειρία μας με τις σύγχρονες απαιτήσεις της σημερινής γυναίκας, διασφαλίζοντας ότι κάθε κομμάτι που δημιουργούμε είναι ταυτόχρονα αιώνια κομψό και απόλυτα μοντέρνο.

 

 

Theocharakis B2B image
Theocharakis B2B image

Σχετικά με το project / Η πρόκληση

 

Το Passager προσφέρει μια εκτεταμένη συλλογή από γυναικεία ενδύματα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα στυλ και προτιμήσεων!

 

Η εξέλιξη στη μόδα αλλά και στις τεχνολογίες στο ηλεκτρονικό εμπόριο, μας έδωσαν την αφορμή να προχωρήσουμε σε επανασχεδιασμό του online καταστήματος.

 

Ο στόχος μας; Να εμπνεύσουμε περισσότερο τις γυναίκες που προσέχουν την εμφάνισή τους με εμπλουτισμένο οπτικό υλικό και αναβαθμισμένες προβολές. Η χρήση video ήταν καθοριστικής σημασίας.

Theocharakis B2B image
Theocharakis B2B image

Μεθοδολογία

 

Σε συνεργασία με την ομάδα της Passager, δημιουργήσαμε ένα φρέσκο αλλά συνάμα διαχρονικό design ενσωματώνοντας τις αξίες της Passager. Συνεχή παραγωγή νέων προϊόντων, υψηλού επιπέδου ποιότητα σε προσιτές τιμές. 

 

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που προσθέσαμε ήταν η βελτιωμένη διαχείριση αποθεμάτων των πολλαπλών καταστημάτων έτσι ώστε να υπάρχει πλήρη εναρμόνιση με την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε συνάρτηση με την αναβάθμιση του ERP της εταιρίας αυτό θα αποδόσει τα μέγιστα στην ικανοποίηση των πελατών. 

 

Ξεχωρίζουν...

 

Ανατρεπτική προβολή κατηγορίας

 

Προχωρήσαμε σε σχεδιασμό μιας ανατρεπτικής προβολής κατηγορίας με εμφάνιση συνδυασμού μονής και διπλής στήλης καθώς και προβολή landscape φωτογραφιών. Με αυτό τον τρόπο αναδεικνύεται η ποιότητα των προϊόντων και ο επισκέπτης εστιάζει στην λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. 

 

LookBook

 

Μια νέα εφαρμογή δημιουργήθηκε με δυνατότητα προβολής του LookBook της εταιρίας, εφαρμόζοντας pins με τα οποία ο επισκέπτης μπορεί να δει με ένα κλικ τα προϊόντα που παρουσιάζονται. Οι φωτογραφίες πήραν ζωή και προσέφεραν επιπλέον τρόπους για άμεση αγορά.

 

Video product presentation

 

Με τις ανανεωμένες συνεργασίες και σε οπτικό επίπεδο, η εμφάνιση εμπλουτίστηκε με προβολή video τόσο στη σελίδα της κατηγορίας όσο και στην σελίδα του προϊόντος. Με τον τρόπο αυτό η παρουσία του προϊόντος ζωντανεύει μπροστά στην οθόνη του επισκέπτη. Έτσι κάνει ακόμα πιο εύκολη την πώληση.

 

Checkout - Παραγγελιοληψία

 

Αναβαθμίζοντας την εμπειρία των χρηστών, το νέο checkout της πλατφόρμας Keyvos ήταν ένα αποτέλεσμα εξονυχιστικής μελέτης της αγοράς και σχεδιάστηκε με σκοπό την αύξηση του ποσοστού μετατροπών. Το ανανεωμένο passager.gr πλέον διαθέτει πρωτοποριακές δυνατότητες προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία αγορών στους πελάτες της εταιρείας.

 

Members Club

 

Η δημιουργία ενός κλειστού club της Passager έδωσε την δυνατότητα στην εταιρία να προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία στις πελάτισσες που προτιμούν τα προϊόντα της για καθημερινές ή βραδινές παρουσίες.

Theocharakis B2B image

Τα αποτελέσματα

 

Από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας το νέο passager.gr στην πλατφόρμα Keyvos, προσέφερε +30% αύξηση μετατροπών. Βασικές παράμετροι στην επιτυχία είναι η ταχύτητα της νέας εφαρμογής, οι δυνατότητες πλούσιας προβολής των προϊόντων καθώς και η ευκολία της ολοκλήρωσης της αγοράς. 

 

Αναβαθμίστε την e-commerce εμπειρία των πελατών σας και αυξήστε τις πωλήσεις

 

Στην Infocube κατανοούμε βαθιά τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και τις μετατρέπουμε σε πραγματικά αποτελέσματα, όπως έγινε και στην περίπτωση της Passager.

 

Με tailor-made λύσεις και στοχευμένες στρατηγικές, δεν πετύχαμε μόνο αύξηση των πωλήσεων, αλλά μετατρέψαμε τους πελάτες της σε φανατικούς υποστηρικτές. Αν θέλετε και εσείς να προσφέρετε μία ανώτερη εμπειρία αγορών στους πελάτες σας και να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας, σήμερα!

Do you want the next case study to be yours?

Fill out the form, we respond immediately!

ΕΣΠΑ 2014-2020