Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ
Projects

Η Σχολή που πρωτοπορεί στην ιδιωτική εκπαίδευση εδώ και 50 χρόνια, δημιουργώντας από το μηδέν έναν ολόκληρο κλάδο επαγγελμάτων υγείας, με περισσότερους από 50.000 απόφοιτους.

 

 

Σχετικά με την εταιρεία

 

Η σχολή ΙΕΚ ΣΒΙΕ, αποτελεί κορυφαία επιλογή για την επαγγελματική και εκπαιδευτική κατάρτιση πολλών υποψηφίων, που αναζητούν νέες ευκαιρίες στην αγορά εργασίας. Η πολυετής εμπειρία και η καινοτομία που διακατέχει την σχολή είναι συνώνυμο της επιτυχίας. Υγεία, οικονομία, διοίκηση, μαγειρική, ζαχαροπλαστική είναι μερικοί από τους τομείς που προσφέρονται στους σπουδαστές, με αμέτρητες δυνατότητες εξειδίκευσης.

Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ image
Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ image

Σχετικά με το project / Η πρόκληση

 

 

Η πρόκληση ήταν τεράστια! Ο στόχος μας ήταν να αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ιστοσελίδα και να διευκολύνουμε την περιήγηση των ενδιαφερόμενων, ούτως ώστε να κάνουν την καλύτερη επιλογή.

Η διαρκής επικοινωνία με τους συνεργάτες του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, μας βοήθησε στο να δημιουργήσουμε μια custom εμπειρία, σχεδιασμένη αποκλειστικά για τους χρήστες.

 

Βασικοί στόχοι:

 

  • διαδραστική εμπειρία

  • λειτουργικότητα site

  • δημιουργικό design

  • βελτιστοποίηση μετατροπών

Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ image
Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ image

Ξεχωρίζουν...

 

Γρήγορη και εύκολη πλοήγηση

Σκοπός ήταν η διαμόρφωση μιας ιστοσελίδας, η οποία να αποτυπώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τι ακριβώς προσφέρει, χωρίς να «μπερδεύει» τους χρήστες. Παρουσιάζονται όλες οι λεπτομέρειες με σαφήνεια και αναλύονται ενδελεχώς οι τομείς της εκπαίδευσης, χωρίς όμως να κουράζουν τον υποψήφιο σπουδαστή. Όλη η περιήγηση πραγματοποιείται ευχάριστα, δίχως περίπλοκες διαδικασίες και φυσικά σε πολύ λίγο χρόνο.

 

Design

Έντονα και ευχάριστα χρώματα κυριαρχούν, με αποτέλεσμα να προδιαθέτουν τον επισκέπτη να παραμείνει και να εξερευνήσει την ιστοσελίδα. Αξιοπρόσεκτο είναι το menu του site, το οποίο πέρα από τα ιδιαίτερα εφέ που έχουν χρησιμοποιηθεί για την παρουσίαση του, δημιουργήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να περιηγηθεί σε όποιο σημείο της σελίδας και αν βρίσκεται ο επισκέπτης, εντοπίζοντας απευθείας αυτό που αναζητεί.

 

Αμεσότητα

Με τις συνεχείς μετατροπές, επιχειρήσαμε να καταστήσουμε την ιστοσελίδα άμεση ως προς την επικοινωνία. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος φοιτητής, μπορεί μέσα από λίγα κλικ να εντοπίσει την σχολή της επιλογής του, με όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται και να επικοινωνήσει άμεσα , με σκοπό να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, χρησιμοποιώντας τα χρήσιμα buttons που βρίσκονται σε όλο το εύρος του site.

Ι.Ι.Ε.Κ. ΣΒΙΕ image

Τι καταφέραμε;

Με τον ανασχεδιασμό την ιστοσελίδας του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, καταφέραμε να αναδείξουμε την Σχολή και να την τοποθετήσουμε μπροστά από τον ανταγωνισμό, παρέχοντας παράλληλα μια άνετη εμπειρία στον χρήστη.

See it Live

Do you want the next case study to be yours?

Fill out the form, we respond immediately!

ΕΣΠΑ 2014-2020