Passager
Projects

Διαχρονικά στην γυναικεία μόδα πάνω από 4 δεκαετίες

  • Εταιρία:  Passager AE
  • Έτος Υλοποίησης:  2023
  • Κατηγορία:  B2C Ecommerce
  • Πλατφόρμα:  Keyvos

Σχετικά με την εταιρεία

 

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 1977 από τους Κωνσταντίνο και Νικόλαο Χαλίμο στην Αθήνα. Η Passager αποτελεί πρωτοπόρο στη γυναικεία μόδα για πάνω από τέσσερις δεκαετίες. Η μάρκα μας είναι συνώνυμη με εξαιρετικό σχεδιασμό και τεχνική κατασκευή στα γυναικεία ενδύματα. Στην Passager, συνδυάζουμε την πλούσια εμπειρία μας με τις σύγχρονες απαιτήσεις της σημερινής γυναίκας, διασφαλίζοντας ότι κάθε κομμάτι που δημιουργούμε είναι ταυτόχρονα αιώνια κομψό και απόλυτα μοντέρνο.

 

 

Passager image
Passager image

Σχετικά με το project / Η πρόκληση

 

Σε έναν ψηφιακό κόσμο που μεταβάλλεται διαρκώς, το Nerdom διακρίθηκε γρήγορα ως το κορυφαίο hotspot για τους λάτρεις της Nerd culture, σημειώνοντας τριψήφιο αριθμό παραγγελιών ανά ημέρα!

 

Ωστόσο, ακόμη και οι κορυφαίοι χρειάζονται ανανέωση. Μετά από χρόνια λειτουργίας του προηγούμενου eshop, μας ζητήθηκε να κάνουμε redesign. Να δημιουργήσουμε κάτι φρέσκο, κάτι που θα συνδυάζει το κλασικό με το σύγχρονο, προκειμένου να προσφέρουμε στους επισκέπτες του eshop μια απαράμιλλη εμπειρία.

 

Ο στόχος μας; Να ενθαρρύνουμε την αφοσίωση των πελατών και να εμπλουτίσουμε τον μαγικό κόσμο του Nerdom με ακόμη περισσότερες δυνατότητες!

Passager image
Passager image

Μεθοδολογία

 

Σε συνεργασία με την ομάδα του Nerdom, δημιουργήσαμε ένα φρέσκο design ενσωματώνοντας σημαντικές εμπειρίες για τον επισκέπτη και πελάτη του nerdom.gr

 

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που προσθέσαμε ήταν η omnichannel εμπειρία, δημιουργώντας μια αρμονική σύνδεση μεταξύ του ηλεκτρονικού και του φυσικού καταστήματος.

 

Επίσης, δημιουργήσαμε ένα καινοτόμο σύστημα επιβράβευσης πελατών, εμπλουτισμένο με στοιχεία gamification, το οποίο προσφέρει μια διασκεδαστική και ελκυστική εμπειρία στους χρήστες.

 

Για την αποτελεσματικότερη διαχείριση, ενσωματώσαμε ένα σύστημα που επιτρέπει την κεντρική διαχείριση των αποθεμάτων, τόσο για την κεντρική αποθήκη όσο και για τα καταστήματα.

 

Ταυτόχρονα, εντάξαμε στο eshop και μια πληθώρα μικρών και μεγάλων λειτουργιών ώστε να προσφέρουμε στον χρήστη μια απλούστερη και ταχύτερη πλοήγηση.

 

Ξεχωρίζουν...

 

Checkout - Παραγγελιοληψία

 

Αναβαθμίζοντας την εμπειρία των χρηστών, το νέο checkout της πλατφόρμας Keyvos ήταν ένα αποτέλεσμα εξονυχιστικής μελέτης της αγοράς και σχεδιάστηκε με σκοπό την αύξηση του ποσοστού μετατροπών. Το ανανεωμένο nerdom.gr πλέον διαθέτει πρωτοποριακές δυνατότητες, όπως τμηματικές αποστολές, επιλογή για συσκευασία δώρου, ευκολότερη εξαργύρωση πόντων και πολλά άλλα, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία αγορών στους πελάτες της εταιρείας.

 

Διαχείριση Παραγγελιών

 

Στο νέο nerdom, οι προπαραγγελίες συλλεκτικών προϊόντων είναι πλέον παιχνιδάκι. Επιπλέον, προσθέσαμε και την δυνατότητα παραλαβής από το πιο κοντινό κατάστημα. Όλα αυτά, χάρη στην τεχνολογία Keyvos.

 

Πιο συγκεκριμένα, με την πλατφόρμα Keyvos, αυτοματοποιήσαμε και απλοποιήσαμε το ERP για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες του nerdom.gr καλύτερα. Τα προϊόντα κατευθύνονται αποτελεσματικά, είτε για παραλαβή στο κατάστημα είτε για αποστολή από τις κεντρικές αποθήκες, χωρίς καθυστερήσεις.

 

Ουσιαστικά, εξασφαλίσαμε τα προϊόντα να είναι πάντα ετοιμοπαράδοτα και στη σωστή τοποθεσία. .

 

Omnichannel

 

Ενσωματώσαμε την καινοτομία της προσέγγισης omnichannel, προσφέροντας στους πελάτες, τον πλήρη έλεγχο της παραγγελίας . Κάθε πελάτης που τοποθετεί μία παραγγελία, μπορεί να παρακολουθεί την πορεία της σε πραγματικό χρόνο, να ενημερώνεται για αλλαγές, και να βλέπει και την πορεία των προπαραγγελιών του.

 

Είτε επιλέξει αγορές από κάποιο φυσικό κατάστημα της nerdom είτε από το eshop, το ιστορικό των αγορών του είναι προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή. Και όλα αυτά ενσωματωμένα σε ένα εκπληκτικό loyalty system που επιβραβεύει την αφοσίωση που δείχνει ο πελάτης στο Nerdom.

 

Advanced SEO Suite

 

Το Keyvos παρουσιάζει την καινοτομία "Advanced SEO Suite", μια εξελιγμένη λύση που αναβαθμίζει την online παρουσία του eshop. Δημιουργώντας πρόσθετες σελίδες βελτιστοποιημένες για SEO, στοχεύουμε στα long tail keywords, εξασφαλίζοντας υψηλότερη ορατότητα και κατάταξη για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Passager image

Τα αποτελέσματα

 

Με το νέο του website, το nerdom.gr έχει θέσει νέα στάνταρ στον κλάδο, αποδεικνύοντας ότι καινοτομία και διαφοροποίηση μπορούν να ανεβάσουν τον πήχη ακόμη ψηλότερα. Το πρωτοποριακό σύστημα loyalty σε συνδυασμό με τις δυνατότητες gamification, έχουν δημιουργήσει μια νέα τάση, αφυπνίζοντας το ενδιαφέρον και ενθουσιασμό των κοινοτήτων των καταναλωτών.

 

Ένα χρόνο μετά τον Επανασχεδιασμό του Nerdom.gr πετύχαμε:

 

+60,40% αύξηση ποσοστού μετατροπών ηλεκτρονικού εμπορίου (CRO)

+49.43% αύξηση τζίρου

+74,28% αύξηση συναλλαγών

 

Αναβαθμίστε την e-commerce εμπειρία των πελατών σας και αυξήστε τις πωλήσεις

 

Στην Infocube κατανοούμε βαθιά τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και τις μετατρέπουμε σε πραγματικά αποτελέσματα, όπως έγινε και στην περίπτωση της Nerdom.

Με tailor-made λύσεις και στοχευμένες στρατηγικές, δεν πετύχαμε μόνο αύξηση των πωλήσεων, αλλά μετατρέψαμε τους πελάτες της σε φανατικούς οπαδούς. Αν θέλετε και εσείς να προσφέρετε μία ανώτερη εμπειρία αγορών στους πελάτες σας και να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησής σας επικοινωνήστε μαζί μας, σήμερα!

See it Live

Do you want the next case study to be yours?

Fill out the form, we respond immediately!

Greece 2.0