Infocube

Κατασκευή eShop

Keyvos - Η Πλατφόρμα που χρειάζεστε

Επιτυχημένες επωνυμίες σε Ελλάδα και Ευρώπη εμπιστεύονται τη νέα πλατφόρμα Keyvos της infocube, για τη διαχείριση του ηλεκτρονικού τους καταστήματος.

Μελετάμε ... την Εξέλιξη σας

Έρευνα
Πρώτα αναλύουμε και καταγράφουμε όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Είναι υψίστης σημασίας για εμάς να καταλάβουμε εις βάθος την επιχείρηση σας και γιατί ξεχωρίζετε!
Design & UX
Η ομάδα μας ξεκινά να σχεδιάζει την εξατομικευμένη παρουσία του νέου ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Μέσα από διαδραστικές προβολές μπορείτε να δείτε το project σας και να βεβαιωθείτε ότι είναι ακριβώς όπως το φανταστήκατε.
Ανάπτυξη
To ηλεκτρονικό σας κατάστημα κατασκευάζεται προσεκτικά, διαβεβαιώνοντας πως η εικόνα του είναι άψογη και η λειτουργία ταχύτατη και σταθερή.
Εκπαίδευση
Λίγο πριν το project σας βγει στον αέρα, εμείς θα σας καθοδηγήσουμε για τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας και της καθημερινής χρήσης της. Έτσι, είμαστε σίγουροι πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή Keyvos εμπειρία.
Go Live
Το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα είναι γεγονός! Ελέγχουμε όλες τις διαδικασίες και παραμέτρους, βεβαιώνοντας πως όλα λειτουργούν σωστά και η μετάβαση πραγματοποιείται ομαλά.

Το κλειδί της επιτυχίας σας λέγεται Keyvos

Τώρα είναι η ώρα να ενισχύσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Σας παρουσιάζουμε μερικές λειτουργίες που υποστηρίζονται στο βασικό πακέτο της εφαρμογής.

Διαχείριση Προϊόντων

Εξελιγμένη Διαχείριση Προϊόντων (custom προβολές με στήλες, ανανέωση χαρακτηριστικών)

Εξοικονομήστε χρόνο με την διαχείριση προϊόντων και τα πολλαπλά features που θα σας βοηθήσουν να επεξεργάζεστε τα προϊόντα σας με ευκολία. Οι δυνατότητες μαζικής επεξεργασίας προϊόντων κάνει την διαδικασία παιχνίδι και σε ελάχιστο χρόνο. Οι δυνατότητες να προσαρμόσετε τις στήλες που εμφανίζονται στην προβολή σας δίνει άμεσα πληροφορίες για την κατάσταση του καταλόγου σας.

Διαχείριση Σετ Χαρακτηριστικών

Attribute Sets Μanagement

Ορίστε ομάδες χαρακτηριστικών στα προϊόντα ώστε να διευκολύνετε την διαχείρισή τους αλλά και την ανέυρεσή τους από τους επισκέπτες σας με την χρήση φίλτρων.

Visual Merchandiser

Visual Merchandiser

Ποτέ άλλοτε η ταξινόμηση των προϊόντων σας δεν ήταν τόσο ευχάριστη. Με την απλή μέθοδο drag n drop μπορείτε να τοποθετήσετε τα προϊόντα με τη σειρά που θέλετε. Διαφορετικά μπορείτε να αφήσετε την εφαρμογή να ταξινομήσει τα προϊόντα σας βάσει κανόνων.

Διαχείριση Κατηγοριών

Διαχείριση Κατηγοριών

Διαχειριστείτε τις κατηγορίες σας εύκολα και γρήγορα με δυνατότητες μεταφοράς και ταξινόμησης με drag n drop. Στις κατηγορίες μπορούν να προστεθούν χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν τόσο στη διαχείριση όσο και στην υλοποίηση ευφάνταστων προβολών.

Εικονικές Κατηγορίες

Virtual Category - Landing Pages

Είμαστε περήφανοι για την υλοποίηση των virtual κατηγοριών όπου μπορείτε εύκολα με χρήση φίλτρων, μέσω της διαχείρισης, να υλοποιήσετε θεματικές σελίδες (landing pages) για οποιαδήποτε προσφορά ή περίσταση προστάζει το marketing (Black Friday, Sales, Outlet κλπ).

Marketplace Connect

Διασύνδεση με δημοφιλή marketplaces

Δυνατότητες εξειδικευμένης διασύνδεσης και αυτοματισμών με marketplaces όπως Skroutz, BestPrice, ShopFlix και άλλα.

Import/Export Προϊόντων με CSV/XLS

Ευκολο export - import προϊόντων με CSV (50.000 προϊόντα σε 1 λεπτό)

Οι ενσωματωμένες δυνατότητες εξαγωγής και εισαγωγής αρχείων CSV, με σκοπό την ενημέρωση ή τη δημιουργία προϊόντων, κάνουν τη διαδικασία παιχνίδι. Ενδεικτικά, η εφαρμογή μπορεί να ενημερώσει 50.000 προϊόντα σε λιγότερο από 1 λεπτό.

Αναζήτηση ElasticSearch

Αναζήτηση ElasticSearch (εξελιγμένη αναζήτηση με δυνατότητα αναζήτησης σε prod, cat, blog etc)

Η αναζήτηση ανέκαθεν ήταν ένα πρόβλημα όλων των ecommerce υλοποιήσεων αλλά και ένα σημαντικό σημείο απώλειας επισκεψιμότητας, αφού ο επισκέπτης αποτύγχανε να λάβει ικανοποιητικά αποτελέσματα αναζήτησης. H πλατφόρμα keyvos περιλαμβάνει μηχανισμό αναζήτησης με χρήση τεχνολογίας elasticsearch. Η χρήση αυτής της τεχνολογίας έχει ως αποτέλεσμα να επιστρέφει αστραπιαία σχετικά αποτελέσματα ακόμα και με πρόβλεψη για ορθογραφικά λάθη, συνώνυμα από τα προϊόντα σας αλλά και τις κατηγορίες, τα brands ή άλλες οντότητες της εφαρμογής.

Advanced Filtering Options

Advanced Filtering Options

Οι δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά μας, με τη χρήση ElasticSearch, είναι ανεξάντλητες όσον αφορά την ταχύτητα αλλά και τις λειτουργίες φίλτρων προϊόντων.

Shop By Brand

Shop By Brand

Ενσωματωμένη λειτουργία shop by brand με δυνατότητα πλοήγησης σε επίπεδα κατηγοριών και εξατομίκευση του landing page του εκάστοτε brand.

Διαχείριση Πελατών

Διαχείριση Πελατών

Εύκολη διαχείριση πελατών και εν γένει δυνατότητα σύνδεσης ως πελάτης προκειμένου να προσομοιάσετε τη λειτουργία με τα μάτια του καταναλωτή.

Διαχείριση Στοιχείων

Διαχείριση Στοιχείων

Ενσωματωμένη διαχείριση στοιχείων απόδειξης τιμολογίου. Εύκολη αποθήκευση και αναζήτηση από τον πελάτη.

Analytics Enhanced Ecommerce - Facebook Conversions API + Pixel

Analytics Enhanced Ecommerce - Facebook Conversions API + Pixel

Έχουμε ενσωματώσει στην βασική έκδοση τα Google Analytics Enhanced Ecommerce καθώς επίσης και το Facebook Conversions API και Pixel για να μπορείτε από την πρώτη μέρα λειτουργίας να προωθήσετε στο μέγιστο τα προϊόντα σας. Η άμεση αύξηση των πωλήσεών σας είναι εγγυημένη.

Special Banner Management

Special Banner Management

Διαχειριστείτε εύκολα και γρήγορα όλα τα εικαστικά της ιστοσελίδας σας. Η οργάνωση εικαστικών κατά ομάδα και κατά θέση σας δίνει τον έλεγχο να ενημερώνετε την εικόνα της ιστοσελίδας δίχως κόπο. Προσθέστε τίτλους, υπότιτλους, συνδέσμους on click και αρχείο εικόνας για κάθε γλωσσική προβολή. Ρυθμίστε αυτόματη ημερομηνία και ώρα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης (π.χ για ώρες εκτός εργασιακού ωραρίου). Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε εικαστικά για Η/Υ και κινητό στην ίδια εγγραφή!

Ειδικοί Κανόνες Έκπτωσης

Ειδικοί Κανόνες Έκπτωσης

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε κανόνες έκπτωσης είτε στον κατάλογο των προϊόντων είτε υπο μορφή κουπονιού στο καλάθι. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε εκπτωτικές πολιτικές που θα μαγνητίσουν το κοινό σας.

Static Page Management

Static Page Management

Διαχειριστείτε εύκολα τις στατικές σελίδες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Με χρήση του ενσωματωμένου επεξεργαστή κειμένου προσαρμόστε όρους και προϋποθέσεις και λοιπά κείμενα κάθε στιγμή χωρίς βοήθεια html.

Product Reviews

Product Reviews

Αξιοποιήστε τη δύναμη των πελατών σας συγκεντρώνοντας κριτικές για τα προϊόντα σας.

Extended Statistics

Extended Statistics

Δημιουργήστε δυναμικά reports με δυνατότητα εξαγωγής σε αρχεία XLS για περαιτέρω επεξεργασία.

Είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε

Υποστήριξη infocube

Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για οποιοδήποτε ζήτημα ή απορία έχετε.

Υποστήριξη

Θέλετε να συζητήσουμε για το δικό σας project;