Κατασκευή Magento eshop

Χρόνος ανάγνωσης : 3 λεπτά
E-Commerce Statistics

Γιατί χρειάζομαι ένα eshop

Το ηλεκτρονικό εμπόριο αναπτύσεται με ταχύτατους ρυθμούς. Το μερίδιο αγοράς ανεβαίνει περισσότερο από 10% κάθε χρόνο. Το παραδοσιακό εμπόριο φθίνει συνεχώς. Η έλλειψη διαθέσιμου χρόνου ωθεί τους καταναλωτές σε ικανοποίηση των αναγκών τους μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Magento Photο

Γιατί να επιλέξω το Magento

Το Magento είναι ένα από τα κορυφαία εργαλεία ανοιχτού κώδικα για την ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων. Η εξαιρετική ποιότητα αρχιτεκτονικής της εφαρμογής δίνει τη δυνατότητα να υλοποιηθούν λειτουργίες που μπορούν να υποστηρίξουν καταστήματα οποιουδήποτε μεγέθους με σταθερότητα και αξιοπιστία και σύγχρονες τεχνικές marketing.

Image

Γιατί infocube

Γιατί ασχολούμαστε με την ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων σε Magento από το 2009. Η ομάδα μας αποτελείται από πτυχιούχους μηχανικούς που στην καθημερινότητά μας ασχολούμαστε 100% με Magento και υποστηρίζουμε μερικά από τα πρωτοπόρα eshops της αγοράς.

Accomplishments

Έχουμε εξειδεικευθεί στη παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου το οποίο αποτελεί το 95% της απασχόλησης της εταιρίας. Η ενασχόλησή μας με ηλεκτρονικά καταστήματα κάθε μεγέθους μας δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε τις σημαντικότερες προκλήσεις με δοκιμασμένες λύσεις.

facebook messanger screenshot
Facebook Messenger Receipt

Στιγμιότυπο από επιβεβαίωση παραγγελίας στο Facebook Messenger. Επιπλέον όλα τα σχόλια των παραγγελιών αποστέλονται εκτός του email και μέσω messenger ή άλλης πλατφόρμας που τυγχάνει να προτιμήσετε (όπως Viber).

the true value lies within

Μπορείτε να δείτε μερικά από τα projects που έχουμε υλοποιήσει. Όμως η πραγματική υπεροχή κρύβεται στο backend. Οι αυτοματισμοί marketing και οι διασυνδέσεις που έχουμε υλοποιήσει λύνουν τα χέρια των διαχειριστών επιταχύνοντας τις καθημερινές εργασίες και αφήνουν ελεύθερο χρόνο για τις πραγματικά σημαντικές.

Μερικά παραδείγματα αυτοματισμών θα ήταν η διασύνδεση με ERP όπου έχουμε υλοποιήσει γέφυρες με προγράμματα όπως Softone, Singular Galaxy, Pylon Epsilonet και άλλα. Επίσης έχουμε δημιουργήσει διασυνδέσεις με τις μεγαλύτερες εταιρίες courier όπως ACS, Γενική και Speedex. Έχουμε υλοποιήσει επίσης αυτόματες ενημερώσεις των πελατών μέσω Facebook Messenger, πολύπλοκα reports πωλήσεων αλλά και παρακολούθησης των δεμάτων. Φυσικά τα Skroutz και BestPrice δεν θα μπορούσαν να λείπουν.

Το αποτέλεσμα που απολαμβάνετε είναι ταχύτητα εξυπηρέτησης εξοικονόμηση χρόνου και ευχαριστημένους πελάτες.

the devil is in the detail

Για να ικανοποιήσεις τον σύγχρονο καταναλωτή πρέπει να καλύπτεις τις ανάγκες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η παράμετροι αυτοί συνήθως κρύβονται στις λεπτομέιρειες. Αυτές είναι και οι παράμετροι οι οποίες διαχωρίζουν τα κορυφαία eshop της αγοράς.

Η μελέτη ειδικών εργαλείων και η στατιστική παρακολούθηση μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε τι θέλει ο πελάτης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος και να το τοποθετήσουμε ακριβώς εκεί που περιμένει να είναι !

Φυσικά κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα είναι διαφορετικό ως προς το ύφος της επιχείρισης και τα δημογραφικά δεδομένα των πελατών του. Για αυτό τέτοιες ενέργειες επαναλαμβάνονται και πραγματοποιούνται εξατομικευμένα.

Heatmap - Clickmap
Clickmap

Μια εξαιρετική πληροφορία για την πορεία ενός επισκέπτη και την σωστή και οργανωμένη τοποθέτηση της πληροφορίας.

Ελάτε να δημιουργήσουμε το δικό σας eshop

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Portfolio Δείτε μερικά από τα έργα που έχουμε υλοποιήσει στο portfolio μας.

Είπαν για εμάς

 • “Αν και στην iSystem κινούμαστε στον χώρο της τεχνολογίας, δεν μέναμε ευχαριστημένοι από τις εταιρείες υποστήριξης του site μας και η συνεργασίες μας ήταν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ατυχείς. Η Infocube υπήρξε για εμένα μια ευχάριστη έκπληξη. Είναι εξαιρετικοί γνώστες της δουλειάς τους, γρήγοροι, με δικές τους προτάσεις και αποτελεσματικές λύσεις. Ταυτόχρονα είναι συνεπείς, φιλικοί αλλά και επαγγελματίες και η συνεργασία μαζί τους εκτός από εποικοδομητική είναι και ευχάριστη.”
  I-System Greece
 • “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας τα τελευταία 3 χρόνια με την Infocube! Είναι επαγγελματίες, γνώστες του magento, ευγενικοί και φιλικοί!”
  StefaniaFrangista.com
 • “Για την κατασκευή του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αναζητήσαμε συνεργάτες που θα μπορούν να σταθούν μακροπρόθεσμα δίπλα μας προσφέροντας συνεχώς λύσεις για την εξέλιξη και αναβάθμιση του e-shop μας. Η infocube με συνέπεια και άριστη γνώση αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας μας. ”
  Nerdom.gr
 • “Το ηλεκτρονικό εμπόριο δεν είναι απλή υπόθεση και ειδικά σε επίπεδο πολλών παραγγελιών. Για την εξέλιξη και βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας η infocube σταθηκε δίπλα μας με ανάπτυξη custom λυσεων στην διαχείριση των παραγγελιών. Τα αποτελέσματα της συνεργασίας απεικονίζονται στις κριτικές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.”
  Glam4U
 • “Περάσαμε από πολλά κύματα - προβλήματα μέχρι να καταλήξουμε στην infocube. Ανέλαβαν την διόρθωση των προβλημάτων και συνεχίζουμε τη συνεργασία μας μετά από 5 χρόνια με συνεχή εξέλιξη”
  Studio360 by Dorkofikis
 • “Η InfoCube ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και απεικόνισε ξεκάθαρα τις αξίες μας από την αρχή. Ενσωματώνοντας τα στοιχεία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς επίσης και τη γενική επαγγελματική και μινιμαλιστική αισθητική της ετικέτας, στο πρώτο μας ηλεκτρονικό κατάστημα.Διαβάστε περισσότερα”
  Gaki.gr
 • “Συνεπείς, ευέλικτοι και γνώστες των τεχνολογιών έτοιμοι και ικανοί να ανταποκριθούν σε κάθε εξειδικευμένη ανάγκη”
  Kalousos Medical Equipment
 • “Εξαιρετικοί συνεργάτες για όποιον θέλει να κανει τη δουλεια του σωστά και οικονομικά!!!”
  Wallpapershop.gr
 • “Θα σας πρότεινα σαν ...πολύ φιλικούς, με άριστη γνώση ολων των πραγμάτων και ταυτόχρονα πολυ αποτελεσματικούς.”
  Theocarakis SA
 • “Αποτελεσματικοί .Φερέγγυοι .Σχετικά οικονομικοί ."Γατόνια".”
 • “Φιλικη εξυπηρετηση, αμεση, επαγγελματικη, χωρις πολλα πολλα”
  Oikosdeco.com
 • “Καλοί συνεργάτες, η ποιότητα της δουλειάς τους είναι πάντα ικανοποιητική.Αξιόπιστοι και αποτελεσματικοί.”
  theodosiounelly.gr
 • “Συνεπείς επαγγελματίες, συνεργάσιμοι με διαρκή ενημέρωση για την εξέλιξη των νέων τεχνολογιών και τάσεων τησ αγοράς.”
  Bikers-world.gr
 • “Συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και στους χρόνους παράδοσης .Πάντα ενημερωμένοι στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις του χώρου και εναρμονισμένοι στις συνθήκες της αγοράς σχετικά με τις οικονομικές απαιτήσεις. Εξαιρετικοί επαγγελματίες – συνεργάτες”
Συνολική Βαθμολογία

Infocube Πληροφοριακά Συστήματα

infocube logo
5.94 - βάσει 14 κριτικών. Βαθμολογία από 0 έως 6
Μακρυωνίτου 1 Ηράκλειο, Αττική 14121

Tel: (0030) 210-2831291 E-mail: info(at)infocube.gr

Ωράριο Λειτουργίας : Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ - 5μμ

Τελευταία ενημέρωση 06 Ιαν 2017