Κατασκευή eshop

Χρόνος ανάγνωσης : 3 λεπτά

Infocube eCommerce

H infocube, μια ομάδα που απαρτίζεται από πτυχιούχους μηχανικούς, ασχολείται με την ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων από το 2010. Στην καθημερινότητά μας ασχολούμαστε με όλες εκείνες τις μικρές και μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, με αποτέλεσμα να έχουμε άμεσες απαντήσεις και δοκιμασμένες λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν.

Image

2010 - 2020

10 χρόνια πείρας

Η νέα πλατφόρμα eCommerce της Infocube έχει συγκεντρώσει όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στα κρίσιμα σημεία διαχείρισης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Πέρα από την ενσωματωμένη λειτουργικότητα, οι δυνατότητες προσαρμογής είναι ανεξάντλητες.

Infocube eCommerce

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας παρουσιάσουμε τη νέα πλατφόρμα και των δυνατοτήτων που προσφέρονται χωρίς καμία υποχρέωση.

Image

Εξελιγμένη Αναζήτηση

Στα σύγχρονα eshops, η λειτουργία της αναζήτησης είναι κρίσιμη για την εύκολη ανεύρεση προϊόντων. Για αυτό και εμείς επενδύσαμε σε ενσωμάτωση τεχνολογιών, για να προσφέρουμε ταχύτατα αποτελέσματα και απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης της συμπεριφοράς της αναζήτησης.

Image

Διαδικασία Αγοράς - Checkout

Μετά από μελέτη της Ελληνικής και Ευρωπαικής αγοράς, καταλήξαμε στην σχεδίαση της διαδικασίας ολοκλήρωσης παραγγελίας. Το αποτέλεσμα είναι ένα αψεγάδιαστο checkout το οποίο αυξάνει της μετατροπές και διαχειρίζεται με ευκολία σύνθετους αυτοματισμούς μεταφορικών και επιλογών τιμολόγησης.

Περαιτέρω, βελτιώνει την εμπειρία χρήστη με αυτοματισμούς όπως διαχείριση ακυρωμένων τραπεζικών συναλλαγών και αυτόματη συμπλήρωση στοιχείων από την ΓΓΠΣ έως αυτόματη αποφορολόγηση ενδοκοινοτικών συναλλαγών και άρθρου 39Α.

Image

Διαχείριση Παραγγελιών

Ένα από τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι συνεργάτες μας είναι η εύκολη διαχείριση παραγγελιών. Έτσι επενδύσαμε χρόνο ώστε να προσφέρουμε δυνατότητες:

Επεξεργασία Παραγγελίας

Δυνατότητα επεξεργασίας των παραγγελιών σύμφωνα με τις ζητήσεις των πελατών σας και προβολή υπολοίπου προς πληρωμή με online μέσα.

Διαχείριση Πληρωμών

Διαχειριστείτε τις πληρωμές των παραγγελιών σας και μείνετε οργανωμένοι ως προς τις επιπλέον χρεώσεις ή επιστροφές που πρέπει να γίνουν.

Δυνατότητες Εξατομίκευσης

Μπορούν να υλοποιηθούν custom καταστάσεις παραγγελιών για την καλύτερη ενημέρωση των πελατών σας, ενημερώσεις αποστολής με tracking number καθώς και αυτόματη αποστολή SMS.

image

Διαχείριση Προϊόντων

Ένα σημαντικό κομμάτι της εφαρμογής που έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή. Οι ενσωματωμένες δυνατότητες διαχείρισης προϊόντων είναι εκπληκτικές, ώστε να μπορείτε να βρείτε εύκολα προϊόντα, φίλτρα να επεξεργαστείτε μαζικά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και να αυτοματοποιήσετε τα σχετικά προϊόντα.

Επιπλέον, υπάρχει ενσωματωμένη δυνατότητα εξαγωγής των προϊόντων σε αρχείο για την επεξεργασία τους σε xls και στη συνέχεια ανεβάσματος με ένα click.

Image

Διασυνδέσεις με τρίτα συστήματα

Για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος βασικές προϋποθέσεις είναι οι δυνατότητες διασύνδεσης μεταξύ διαφορετικών συστημάτων. Στην infocube έχουμε υλοποιήσει εκατοντάδες διασυνδέσεις με διαφόρων τύπων συστήματα.

ERP

Οι βασικότερες διασυνδέσεις αφορούν την διασύνδεση με συστήματα ERP. Έχουμε υλοποιήσει διασυνδέσεις σχεδόν με όλα τα ERP's της αγοράς Softone, Singular, Epsilonnet, Navision κλπ.

Courier Services

Οι διασυνδέσεις με μεταφορικές εταιρίες όπως ACS, Γενική, Speedex, Courier Center, Easy Mail θα εξοικονόμησουν χρόνο από την διαχείριση αλλά και αποφυγή λαθών.

Εργαλεία Marketing και CRM

Εκτός από την οργάνωση των logistics, οι διασυνδέσεις είναι απαραίτητες για την λειτουργία της προώθησης του eshop σας.

Magento Photο

Ταχύτητα φόρτωσης

Η ταχύτητα φόρτωσης ήταν από πάντα σημαντική. Με την εξέλιξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, πλέον είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες καθώς επηρρεάζουν την συμπεριφορά των χρηστών αλλά και του SEO. Δεσμευόμαστε ότι με χρήση τεχνολογιών όπως ElasticSearch, Full Page Cache και βελτιστοποίηση του front end, το eshop σας θα φορτώνει αστραπιαία.

E-Commerce Statistics

Προσαρμοστικότητα

Το σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον απαιτεί ηλεκτρονικά καταστήματα που ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της λύσης Infocube eCommerce είναι η εύκολη και γρήγορη δυνατότητα εξατομίκευσης εικαστικού και διαδικασιών.

Πείτε μας για το επόμενό σας Project

Ζητήστε μας να σας παρουσιάσουμε την πλατφόρμα infocube ecommerce.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Έργα κατασκευής eShop, B2B και ιστοσελίδων

Pic
Pic
Pic
Pic
Pic
Pic
Pic
Pic
Pic
Pic
Pic
Pic
Pic
Pic
Pic
Pic
Pic
Pic
Pic
Pic

Είπαν για εμάς

 • “Αν και στην iSystem κινούμαστε στον χώρο της τεχνολογίας, δεν μέναμε ευχαριστημένοι από τις εταιρείες υποστήριξης του site μας και η συνεργασίες μας ήταν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ατυχείς. Η Infocube υπήρξε για εμένα μια ευχάριστη έκπληξη. Είναι εξαιρετικοί γνώστες της δουλειάς τους, γρήγοροι, με δικές τους προτάσεις και αποτελεσματικές λύσεις. Ταυτόχρονα είναι συνεπείς, φιλικοί αλλά και επαγγελματίες και η συνεργασία μαζί τους εκτός από εποικοδομητική είναι και ευχάριστη.” I-System Greece
 • “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας τα τελευταία 3 χρόνια με την Infocube! Είναι επαγγελματίες, γνώστες του magento, ευγενικοί και φιλικοί!” StefaniaFrangista.com
 • “Για την κατασκευή του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αναζητήσαμε συνεργάτες που θα μπορούν να σταθούν μακροπρόθεσμα δίπλα μας προσφέροντας συνεχώς λύσεις για την εξέλιξη και αναβάθμιση του e-shop μας. Η infocube με συνέπεια και άριστη γνώση αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας μας. ” Nerdom.gr
 • “Το ηλεκτρονικό εμπόριο δεν είναι απλή υπόθεση και ειδικά σε επίπεδο πολλών παραγγελιών. Για την εξέλιξη και βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας η infocube σταθηκε δίπλα μας με ανάπτυξη custom λυσεων στην διαχείριση των παραγγελιών. Τα αποτελέσματα της συνεργασίας απεικονίζονται στις κριτικές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.” Glam4U
 • “Περάσαμε από πολλά κύματα - προβλήματα μέχρι να καταλήξουμε στην infocube. Ανέλαβαν την διόρθωση των προβλημάτων και συνεχίζουμε τη συνεργασία μας μετά από 5 χρόνια με συνεχή εξέλιξη” Studio360 by Dorkofikis
 • “Η InfoCube ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και απεικόνισε ξεκάθαρα τις αξίες μας από την αρχή. Ενσωματώνοντας τα στοιχεία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς επίσης και τη γενική επαγγελματική και μινιμαλιστική αισθητική της ετικέτας, στο πρώτο μας ηλεκτρονικό κατάστημα.Διαβάστε περισσότερα” Gaki.gr
 • “Συνεπείς, ευέλικτοι και γνώστες των τεχνολογιών έτοιμοι και ικανοί να ανταποκριθούν σε κάθε εξειδικευμένη ανάγκη” Kalousos Medical Equipment
 • “Εξαιρετικοί συνεργάτες για όποιον θέλει να κανει τη δουλεια του σωστά και οικονομικά!!!” Wallpapershop.gr
 • “Θα σας πρότεινα σαν ...πολύ φιλικούς, με άριστη γνώση ολων των πραγμάτων και ταυτόχρονα πολυ αποτελεσματικούς.” Theocarakis SA
 • “Αποτελεσματικοί .Φερέγγυοι .Σχετικά οικονομικοί ."Γατόνια".”
 • “Φιλικη εξυπηρετηση, αμεση, επαγγελματικη, χωρις πολλα πολλα” Oikosdeco.com
 • “Καλοί συνεργάτες, η ποιότητα της δουλειάς τους είναι πάντα ικανοποιητική.Αξιόπιστοι και αποτελεσματικοί.” theodosiounelly.gr
 • “Συνεπείς επαγγελματίες, συνεργάσιμοι με διαρκή ενημέρωση για την εξέλιξη των νέων τεχνολογιών και τάσεων τησ αγοράς.” Bikers-world.gr
 • “Συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και στους χρόνους παράδοσης .Πάντα ενημερωμένοι στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις του χώρου και εναρμονισμένοι στις συνθήκες της αγοράς σχετικά με τις οικονομικές απαιτήσεις. Εξαιρετικοί επαγγελματίες – συνεργάτες”
Συνολική Βαθμολογία

Infocube Πληροφοριακά Συστήματα

infocube logo
5.94 - βάσει 14 κριτικών. Βαθμολογία από 0 έως 6
Κουντουριώτου 13Α Ηράκλειο, Αττική 14121

Tel: (0030) 210-2831291 E-mail: info(at)infocube.gr

Ωράριο Λειτουργίας : Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ - 5μμ

Τελευταία ενημέρωση 06 Ιαν 2017