Η Εταιρεία μας

Περισσότερο από μια δεκαετία εμπειρίας και έρευνας εγγυάται την ποιότητα των έργων μας.

Σχετικά με την infocube

  • Έτος Ίδρυσης:  2010
  • Τοποθεσία  Αθήνα, Ελλάδα
  • Ομάδα:  11
  • Πελάτες:  200+

Λίγα λόγια

H infocube βασίστηκε στην εμπειρία των στελεχων της από το 2003, σε μεγάλα Data Center και υποστήριξη πολλών εκατοντάδων χρηστών. Σε συνδυασμό με τις σπουδές στην Πληροφορική ο βασικός στόχος είναι η παροχή λύσεων που λειτουργούν με σταθερότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία.

Μέσα από τα 12+ χρόνια συνεργασίας μας με επιχειρήσεις διαφόρων μεγεθών, είμαστε σε θέση να παρέχουμε σύνθετες λύσεις με ταχύτητα και επιστημονική προσέγγιση.

Από το 2020, εκμεταλευόμενοι την εμπειρία στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αναπτύξαμε τη δική μας εφαρμογή με την εμπορική ονομασία Keyvos. Το αποτέλεσμα είναι η εντυπωσιακή αύξηση πωλήσεων σε κάθε υλοποίηση μέσω των προσεκτικά σχεδιασμένων διαδικασιών.

Η Ομάδα

Η δουλειά μας έχει πάντα ως γνώμονα την καινοτομία και τα αποτελέσματα. Η ομάδα σχεδιαστών και προγραμματιστών εργάζoνται συνεργατικά σε όλα τα έργα μας για να παράξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αποδεχόμαστε και αποζητάμε τις διαφορετικές γνώσεις και εμπειρίες της ομάδας μας και αναγνωρίζουμε την αξία που μπορεί να προσθέσει κάθε μέλος της ομάδας μας μέσω των διαφορετικών προοπτικών και αντιλήψεων.

Ως αποτέλεσμα η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και η μακροχρόνια σχέση των μελών της ομάδας. Αυτό βεβαιώνει την σταθερότητα της επένδυσής σας για το μέλλον.

Η Ομάδα Μας.

team member
Βασίλης / PM - Developer
team member
Χάρης / Team Leader
team member
Μάνος / Developer
team member
Αντώνης / Developer
team member
Μαρία / Γραμματεία
team member
Χρήστος / Developer
team member
Λίλα / Designer UI/UX
team member
Ειρήνη / Developer
team member
Κώστας / Developer
Εύη / Business Development
team member
Στέφανος / Director
team member
Γίνε μέλος της ομάδας μας!

Ο χώρος μας.

Εγκατεστημένοι σε ένα χώρο open space με έμφαση στη συνεργατικότητα, εργαζόμαστε για την αρτιότερη κατασκευή του έργου που θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων σας. Ένα μείγμα εργασίας από το γραφείο αλλά και το σπίτι δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αυτό.

intro wallpaper

Είπαν για εμάς.

Πανουτσακόπουλος Γιώργος

ShoppingHouse

“Η infocube φάνηκε ένας αξιόπιστος συνεργάτης με στελέχη που έχουν όρεξη για δουλειά και αγάπη για αυτό που κάνουν δίνοντας άμεσα λύσεις στην σωστή κατασκευή του eshop. Εξαιρετικά γρήγοροι στην υλοποίηση και άκρως επαγγελματίες, με αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων σε μια περίοδο πολύ δύσκολη φάνηκαν αντάξιοι στην εμπιστοσύνη που τους δείξαμε. Φιλικοί και πρόθυμοι σε όλα τα επίπεδα συνεργασίας μας. Είναι χαρά μας που συνεργαζόμαστε με την infocube”

Μίνωας Θεοδωράκης

iSystem

“Αν και στην iSystem κινούμαστε στον χώρο της τεχνολογίας, δεν μέναμε ευχαριστημένοι από τις εταιρείες υποστήριξης του site μας και η συνεργασίες μας ήταν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ατυχείς. Η Infocube υπήρξε για εμένα μια ευχάριστη έκπληξη. Είναι εξαιρετικοί γνώστες της δουλειάς τους, γρήγοροι, με δικές τους προτάσεις και αποτελεσματικές λύσεις. Ταυτόχρονα είναι συνεπείς, φιλικοί αλλά και επαγγελματίες και η συνεργασία μαζί τους εκτός από εποικοδομητική είναι και ευχάριστη.”

Κοκκίνης Ανδρέας

Nerdom

“Για την κατασκευή του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αναζητήσαμε συνεργάτες που θα μπορούν να σταθούν μακροπρόθεσμα δίπλα μας προσφέροντας συνεχώς λύσεις για την εξέλιξη και αναβάθμιση του e-shop μας. Η infocube με συνέπεια και άριστη γνώση αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας μας.”

Λαυρεντιάδης Νικόλαος

Glam4U

“Το ηλεκτρονικό εμπόριο δεν είναι απλή υπόθεση και ειδικά σε επίπεδο πολλών παραγγελιών. Για την εξέλιξη και βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας η infocube σταθηκε δίπλα μας με ανάπτυξη custom λυσεων στην διαχείριση των παραγγελιών. Τα αποτελέσματα της συνεργασίας απεικονίζονται στις κριτικές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.”

Γάκης Ιωάννης

Gaki

“Η InfoCube ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και απεικόνισε ξεκάθαρα τις αξίες μας από την αρχή. Ενσωματώνοντας τα στοιχεία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς επίσης και τη γενική επαγγελματική και μινιμαλιστική αισθητική της ετικέτας, στο πρώτο μας ηλεκτρονικό κατάστημα.Διαβάστε περισσότερα”

Καλούσος Γιώργος

Kalousos.gr

“Συνεπείς, ευέλικτοι και γνώστες των τεχνολογιών έτοιμοι και ικανοί να ανταποκριθούν σε κάθε εξειδικευμένη ανάγκη”

Τζώρτζης Γιώργος

Bikers World

“Συνεπείς επαγγελματίες, συνεργάσιμοι με διαρκή ενημέρωση για την εξέλιξη των νέων τεχνολογιών και τάσεων της αγοράς.”

Greece 2.0