Υπηρεσίες

Ακούμε την ιστορία σας, σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε έξυπνες διαδικτυακές λύσεις με στόχο την γρήγορη ανάπτυξή σας

Κατασκευή eShop

Στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον, αναπτύσσουμε ηλεκτρονικά καταστήματα με στόχο την τοποθέτηση των πελατών μας στην κορυφή της κατηγορίας τους. Οι συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις δημιουργούν νέες ανάγκες. Η μεθοδολογία που ακολουθείται, μας δίνει τη δυνατότητα να διατηρούμε τις πρωτιές των συνεργατών μας. Η μελέτη στατιστικών της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής αγοράς είναι εμφανής σε όλα τα σημεία των υλοποιήσεων. Κάτι που φαίνεται άμεσα στα καίρια σημεία τα οποία καθορίζουν την επιτυχία των πωλήσεων.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Αναπτύσσουμε ιστοσελίδες lead generation κατόπιν μελέτης του ανταγωνισμού με στόχο την προβολή των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων των συνεργατών μας. Με χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών είμαστε σίγουροι ότι οι συνεργάτες μας θα είναι σε θέση να λάβουν τα περισσότερα δυνατά leads.

Σχεδιασμός UI/UX

Ο σχεδιασμός της διεπαφής χρήστη είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο στα έργα που αναλαμβάνουμε. Έχουμε επενδύσει εκατοντάδες ώρες σε μελέτη των διαφόρων συμπεριφορών και αναγκών ώστε να καταλήγουμε με ταχύτητα στη βέλτιστη λύση.

Διεπαφή Δεδομένων – AI

Η ομάδα μας έχει εμπειρία σε κάθε τύπου διασύνδεση. ERP’s, πλατφόρμες marketing, τρόποι πληρωμής, social media και πολλά άλλα. Ενδεικτικά αναφέρουμε διασυνδέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί : Softone, Entersoft, Pylon, Prosvasis, Klarna, Finloop, Viva, Piraeus Bank, Alpha Bank, Skroutz, Skroutz Marketplace, Shopflix, eMag etc. Με χρήση αυτοματισμών μπορούμε να υλοποιήσουμε διαδικασίες που θα εξοικονομήσουν πολύτιμους πόρους της επιχείρησης και αποφυγή λαθών.

Εξατομικευμένες Λύσεις

Πέραν των παραπάνω εφαρμογών, αναπτύσσουμε εφαρμογές με εξατομικευμένες προδιαγραφές. Παραδείγματα τέτοιων εφαρμογών καλύπτουν ανάγκες offline πληρωμών, Order fulfilment, Διαχείριση επιστροφών – εγγυήσεων, HelpDesk systems, Chatbot Agents κλπ.

Υποστήριξη - Συντήρηση

Είμαστε περήφανοι για τους χρόνους απόκρισης που πετυχαίνουμε στην υποστήριξη και ικανοποίηση αιτημάτων σας. Έχουμε επενδύσει σε σύγχρονα συστήματα helpdesk και Project management έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Το αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Το 90% των αιτημάτων απαντώνται εντός τις ίδιας ημέρας.

Φιλοξενία

Η φιλοξενία των εφαρμογών που παράγουμε είναι αναπόσπαστο κομμάτι των υπηρεσιών μας. Διασφαλίζουμε την μεγιστοποίηση του uptime με εργαλεία proactive monitoring 24x7. Επίσης με τακτικές συντηρήσεις εξασφαλίζουμε ότι η εφαρμογή σας θα παραμείνει γρήγορη όπως και την πρώτη μέρα λειτουργίας.

ΕΣΠΑ 2014-2020