Ευκαιρίες Καριέρας

Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες eCommerce στην Ελλάδα;

Σχετικά με την infocube

  • Έτος Ίδρυσης:  2010
  • Τοποθεσία  Αθήνα, Ελλάδα
  • Ομάδα:  10
  • Πελάτες:  200+

Λίγα λόγια

H infocube βασίστηκε στην εμπειρία των στελεχων της από το 2003, σε μεγάλα Data Center και υποστήριξη πολλών εκατοντάδων χρηστών. Σε συνδυασμό με τις σπουδές στην Πληροφορική ο βασικός στόχος είναι η παροχή λύσεων που λειτουργούν με σταθερότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία.

Μέσα από τα 12+ χρόνια συνεργασίας μας με επιχειρήσεις διαφόρων μεγεθών, είμαστε σε θέση να παρέχουμε σύνθετες λύσεις με ταχύτητα και επιστημονική προσέγγιση.

Από το 2020, εκμεταλευόμενοι την εμπειρία στο ηλεκτρονικό εμπόριο, αναπτύξαμε τη δική μας εφαρμογή με την εμπορική ονομασία Keyvos. Το αποτέλεσμα είναι η εντυπωσιακή αύξηση πωλήσεων σε κάθε υλοποίηση μέσω των προσεκτικά σχεδιασμένων διαδικασιών.

Η Ομάδα

Η δουλειά μας έχει πάντα ως γνώμονα την καινοτομία και τα αποτελέσματα. Η ομάδα σχεδιαστών και προγραμματιστών εργάζoντται συνεργατικά σε όλα τα έργα μας για να παράξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αποδεχόμαστε και αποζητάμε τις διαφορετικές γνώσεις και εμπειρίες της ομάδας μας και αναγνωρίζουμε την αξία που μπορεί να προσθέσει κάθε μέλος της ομάδας μας μέσω των διαφορετικών προοπτικών και αντιλήψεων.

Ως αποτέλεσμα η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και η μακροχρόνια σχέση των μελών της ομάδας. Αυτό βεβαιώνει την σταθερότητα της επένδυσής σας για το μέλλον.

Θέσεις Εργασίας.

Θέλεις να ενταχθείς στην ομάδα μας. Σε περίμένουμε!

Greece 2.0