Έργα

We believe in our customers. Our work is what we are!

Στην Infocube πιστεύουμε ότι κάθε eshop είναι μοναδικό. Σας καλούμε να περιηγηθείτε στα επιλεγμένα project μας παρακάτω. Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει για να δείτε παραδείγματα.

Φυσικά εκτός από το σχεδιασμό της κάθε ιστοσελίδες υπάρχουν λειτουργίες που κρύβονται καλά πίσω από την επιτυχία του κάθε έργου.

Nerdom

eCommerce
Περισσότερα

Επανασχεδιασμός και Ανακατασκευή από Magento στη νέα πλατφόρμα Keyvos. To Nerdom ύστερα από 4 χρόνια λειτουργίας του με Magento, αναβαθμίστηκε τόσο σε εικαστικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.

i-System - Apple Authorised Center

eCommerce-Custom Applications
Περισσότερα

Η προσοχή στην λεπτομέρεια ήταν απόλυτα απαραίτητη για να αναδειχθούν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της εταιρίας. Όταν ο πελάτης έχει ειδική τεχνική κατάρτιση, ο πήχης από μόνος του ανεβαίνει ψηλότερα.

Athens Pro Audio

B2B-eCommerce
Περισσότερα

Η υψηλή ταχύτητα της πλατφόρμας Keyvos έδωσε νέα πνοή στην λειτουργία της επιχείρησης. Η πρόκληση ήταν να επιτευχθεί η άρτια παρουσίαση της εταιρίας με τον ίδιο τρόπο όπως αυτό γίνεται και στα φυσικά καταστήματα.

Glam4U

eCommerce-Custom Applications
Περισσότερα

Επανασχεδιασμός και Ανακατασκευή από Magento στη νέα πλατφόρμα Keyvos. To Glam4U συνεχίζει να ξεχωρίζει σε ένα χώρο που κατακλύζεται από παραδοσιακούς "μεγάλους παίκτες"

ShoppingHouse Mall

eCommerce-Websites-Custom Applications
Περισσότερα

Το Shopping House ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1999 και είναι το πρώτο πολυκατάστημα που ακολουθεί τη λογική “shops in a shop” στα νότια προάστια

Suzuki Marine wallpaper

Suzuki Marine

Websites-Custom Applications
Δες το Live

Το website της Suzuki - Marine δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα των Ιαπώνων. Κατασκευάστηκε βασισμένο στην πλατφόρμα Keyvos η οποία προσφέρει ασφάλεια, σταθερότητα και ελάχιστες ανάγκες συντήρησης και αναβαθμίσεων.

Ευκολίδης Έπιπλα

eCommerce-Custom Applications
Περισσότερα

Η εταιρία Ευκολίδης, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες επίπλων και ειδών σπιτιού της βόρειας Ελλάδας, αναβάθμισε το ηλεκτρονικό κατάστημα στην πλατφόρμα Keyvos

CleanSmart - Kärcher Center

eCommerce
Περισσότερα

Η CleanSmart, ως επίσημος έμπορος της εταιρείας KARCHER HELLAS προσφέρει εξελιγμένα μηχανήματα καθαρισμού και εξειδικευμένες λύσεις

Pharmacy Live

Περισσότερα

Επανασχεδιασμός και Ανακατασκευή από Magento στη νέα πλατφόρμα Keyvos. To PharmacyLive ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία με το Magento, αναβαθμίστηκε τόσο σε εικαστικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.

Nicolshop

eCommerce
Περισσότερα

Το NicolShop αναβάθμισε τις υποδομές του από Prestashop σε Keyvos και διασύνδεση με Softone Cloud

Jepenn Kids

Περισσότερα

To Jepenn είναι ένα νέο, πολλά υποσχόμενο κατάστημα παιδικών ειδών. Στην σύντομη πορεία του έχει επιδείξει εξαιρετική ΄άνοδο πωλήσεων.

Kalousos wallpaper

Kalousos

Δες το Live

Μετά από 10+ χρόνια συνεργασίας το Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα ιατρικών αναλωσίμων αναβαθμίστηκε από Magento 1 σε Keyvos eCommerce.

Katsifas wallpaper

Katsifas

Δες το Live

Επανασχεδιασμός και Ανακατασκευή από Magento στη νέα πλατφόρμα Keyvos. To katsifas.gr, ένα από τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα της Λαμίας, αναβαθμίστηκε τόσο σε εικαστικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.

Fitagon GmbH wallpaper

Fitagon GmbH

Μια πολυετής συνεργασία με την Fitagon GmbH, επίσημος αντιπρόσωπος ειδών Fitness στην Ελβετία, περνάει στο επόμενο βήμα. Βρίσκεται υπό κατασκευή νέα εφαρμογή ecommerce σε B2B αλλά και B2C επίπεδο.